Tickets Bellewaerde

Tickets voor Bellewaerde

 

Wens je online tickets aan te schaffen voor Bellewaerde die gedurende het hele seizoen geldig blijven?
Via onze website garanderen we jou de goedkoopste exemplaren (vergelijk gerust even met andere websites).

Waarom je tickets best niet de dag zelf aan de kassa koopt!

Op voorhand online bestellen vraagt extra tijd, maar je vermijdt hierdoor wel (vaak) een lange wachtrij aan de kassa zelf.
Een ticket is steeds de hele dag geldig. Het zou dan ook jammer zijn om reeds een uur van deze dag te verliezen door het aanschuiven aan de kassa.

Koop ze eenvoudig, snel (en veilig) online, en je start alvast met een extra voordeel! Bij aankomst kan je dan onmiddellijk het pretpark binnen.

 

De goedkoopste tickets voor Bellewaerde aanbieden? Hoe kan dat?

Simpel: onze website is een verzameling van alle pretparken en hun faciliteiten. Onze bezoekers weten vaak nog niet welk pretpark te kiezen, en hierdoor voorziet ieder pretpark een extra korting (om zo hopelijk extra bezoekers te overtuigen en om te zetten in klanten).

Wanneer je toch een betere deal kan vinden dan welke wij via onze website aanbieden, dan horen wij dit graag. Neem dan zeker even contact op.

 

Zijn de tickets legitiem?

Ja, wij fungeren namelijk als promotiebedrijf. Jouw tickets zijn dus wel degelijk geldig, en meer nog: ze worden geregistreerd door Bellewaerde zelf.
Reeds vele bezoekers gingen je voor, jaar na jaar.

 

Overzicht van onze ticketprijzen voor dit seizoen:


Wie? Onze ticketprijs:
Kinderen < 1m GRATIS
Kinderen > 1m & < 1m40 € 28,00
27,00
Kinderen > 1m40 en volw. € 32,00
30,00

 

Kan ik bestelde tickets annuleren?

Het is helaas niet mogelijk om bestelde tickets te annuleren. De Bellewaerde tickets zijn echter het gehele seizoen geldig. Ben je ziek? Valt het weer plots tegen? Stel je bezoek dan gerust enkele weken uit.

Heb je het te druk, en kan je uiteindelijk geen bezoek meer brengen? De tickets zijn NIET naamsgebonden. Je kan ze dus gemakkelijk doorgeven aan kennissen.

 

Direct jouw Bellewaerde tickets bestellen?

De tickets van Bellewaerde kan je via onderstaande knop of deze link bestellen.